Urządzenia gastronomiczne
Opis
Elementy grzejne rurkowe do urządzeń gastronomicznych stosowane są w powietrzu lub innych gazach. Produkujemy grzałki z stali nierdzewnych typu AISI oraz Incoloy. Materiały dobierane są w zależności od warunków oraz temperatury pracy urządzeń. Profilowanie elementów grzejnych wykonywane jest ściśle pod zamówienie Klienta. Więcej informacji technicznych (mocowania, podłączenia) w dziale TECHNOLOGIA. Produkty nasze posiadają znak jakości VDE, CE.
Zamawiając, należy określić:
- moc [W]
- napięcie [V]
- wymiary [mm]
- wyprowadzenie prądowe
- ilość [szt]
Przykład zamówienia:
Element grzejny rurkowy 8,5 1000W 230V wg rysunku
Ilość: 12 szt
Mile widziany rysunek techniczny lub wzór grzałki.
Zastosowanie
- piece piekarnicze
- piece konwekcyjne
- piece do pizzy
- suszarki elektryczne
- grille elektryczne
- kuchnie elektryczne
- taborety grzewcze
- stoły do podgrzewania dań
- patelnie elektryczne
- witryny grzewcze