Elementy grzejne rurkowe do urządzeń gastronomicznych stosowane są w powietrzu lub innych gazach. Produkujemy grzałki z stali nierdzewnych typu AISI oraz Incoloy. Materiały dobierane są w zależności od warunków oraz temperatury pracy urządzeń. Profilowanie elementów grzejnych wykonywane jest ściśle pod zamówienie Klienta. Więcej informacji technicznych (mocowania, podłączenia) w dziale TECHNOLOGIA. Produkty nasze posiadają znak jakości VDE, CE.

Zastosowanie:

  • piece piekarnicze
  • piece konwekcyjne
  • piece do pizzy
  • suszarki elektryczne
  • grille elektryczne
  • kuchnie elektryczne
  • taborety grzewcze
  • stoły do podgrzewania dań
  • patelnie elektryczne
  • witryny grzewcze

Pliki do pobrania

Pobierz kartę produktu PDF i dowiedz się więcej.

Zamawiając, należy określić:

  • moc [W]
  • napięcie [V]
  • wymiary [mm]
  • wyprowadzenie prądowe
  • ilość [szt]

Mile widziany rysunek techniczny lub wzór grzałki.